Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΑΡΩΝΙΑΔΗΣ: ΕΠΙΠΕΔΟΥ CHAMPIONS LEAGUE Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ

«Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους παιχνίδια να έχουμε πολλά αιτήματα των ΜΜΕ. Είναι όλα υπό έλεγχο», είπε ο New Media Director του «Δικεφάλου».

«Επιπέδου Champions League» τόνισε ο Παναγιώτης Αρωνιάδης πως θα είναι η μετάδοση του κυριακάτικου μεγάλου αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, ο New Media Director της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis» γνωστοποίησε πως περίπου 150 δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων και αρκετοί ξένοι, θα δώσουν το «παρών» για να καλύψουν την σπουδαία αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή.

Για τα αιτήματα των μέσων ενημέρωσης: «Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους παιχνίδια να έχουμε πολλά αιτήματα. Είναι όλα υπό έλεγχο. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που όλοι ξέρουν ότι θα κρίνουν το πρωτάθλημα. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τους με τους υπόλοιπους και είναι λογικό και αναμενόμενο τα μέσα να θέλουν να βρεθούν στην Τούμπα. Θα είναι γύρω στους 150 δημοσιογράφους, δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε περισσότερους. Κρατάμε κάποιες θέσεις για ασφάλεια».

Για τη μετάδοση στο «PAOK TV»: «Για να είμαστε ειλικρινείς είναι το πιο δυνατό παιχνίδι. Περιμένουμε ρεκόρ. Περιμένουμε η ανταπόκριση να είναι μεγάλη. Είναι αρκετά μεγάλη η λίστα και με ανθρώπους από χώρες που δεν περίμενες να ενδιαφέρονται να δουν το παιχνίδι, όπως η Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Ιράν και Ιράκ και άλλες.

Η πιο λογική αντίδραση όταν βλέπεις κάτι πρώτη φορά είναι να προσπαθήσεις να το αποδημήσεις. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν. Προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και να παρέχουμε πολλά περισσότερα. Θα είναι το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και την μεγαλύτερη κάλυψη. Θα υπάρχουν 20 με 22 κάμερες.

Μιλάμε για μια κάλυψη επιπέδου Champions League και καλύτερη. Θέλουμε να καλύψουμε κάθε λεπτομέρεια αυτού του παιχνιδιού. Η βάση των συνδρομητών είναι αρκετά μεγάλη και εκεί πατάμε για να είμαστε πιο δυνατοί και να συνεχίσουμε όλο αυτό».

Για το εάν θα υπάρξει κάποια έκπληξη: «Θα το πάμε καθαρά ποδοσφαιρικά. Θέλουμε τα παιχνίδια και το πρωτάθλημα να κρίνεται στο γήπεδο και με αυτή τη λογική θα πάμε και σε αυτό το παιχνίδι. Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Κ19 το ''PAOK TV'' θα είναι εκεί για να δείχνει τις προσπάθειες τους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ