Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
x

ΑΡΚΟΥΔΗΣ (ΕΕΑ): ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΑΝΘΗΣ - ΠΑΟΚ

Η ακρόαση της υπόθεσης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναβλήθηκε ξανά και ορίστηκε εκ νέου για την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου.

Για τον λόγο που έγινε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Ξάνθης μίλησε μετά την αναβολή της υπόθεσης της ακριτικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ (διαβάστε περισσότερα εδώ για τη θέση του) το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ηλίας Αρκούδης.

Υπενθυμίζεται πως η ακρόαση της υπόθεσης από την ΕΕΑ αναβλήθηκε ξανά και ορίστηκε εκ νέου για την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρε ο κ. Αρκούδης:

«Αναβλήθηκε η υπόθεση για την Πέμπτη 16/1, 10 το πρωί, για έναν τυπικό λόγο. Ότι η Ξάνθη πιστεύει πως δεν φαίνεται σαφώς ότι κλήθηκε για την παράγραφο 9, του άρθρου 69, παρότι κατά τη γνώμη μας προκύπτει. Όμως για να μην δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα αμφισβήτησης ή τυπικότητας στο μέλλον, γι’ αυτό αναβάλλαμε και θα γίνει καινούργια κλήτευση για την Πέμπτη 16/1, για να υπάρχει καμία αμφισβήτηση τυπικότητας.

Αυτό μόνο για λόγους τυπικότητας, παρότι εμείς πιστεύουμε ότι είναι καλυμμένο το θέμα, αλλά για να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα και αμφισβητηθεί η απόφαση.

Η Ξάνθη λέει ότι ενώ έχει κληθεί για τα άλλα άρθρα, για το πιστοποιητικό πώς δόθηκε, για τη μεταβίβαση μετοχών, δεν φαίνεται σαφώς ότι κλήθηκε και για την πολυιδιοκτησία».

Σε ερώτηση για το αν από την κλήση που έφτασε στην Ξάνθη προκύπτει ότι αφορά την εν λόγω υπόθεση: «Προκύπτει, γιατί όταν καλούμε τον ΠΑΟΚ, για ποιον τον καλούμε για πολυιδιοκτησία; Για την Ξάνθη τον καλούμε. Η Ξάνθη λέει ότι θέλω να μου λες ξεκάθαρα ότι λέει και για μένα. Ε για τυπικούς λόγους το κάναμε για να καλύψουμε κι αυτό».

Ενώ για το αν εξεταστούν τα ανώνυμα στοιχεία που έφτασαν: «Αυτό θα το κρίνει η επιτροπή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ