Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Τα δρομολόγια, οι στάσεις και οι αφετηρίες θα είναι τα ίδια. Στις γραμμές αυτές οι επιβάτες θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν με το εισιτήριο του ΟΑΣΘ

Από λεωφορεία των ΚΤΕΛ θα πραγματοποιούνται από σήμερα τα μέχρι πρότινος δύο δρομολόγια του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα οι γραμμές 85 (Θεσσαλονίκη – Ευαγγελίστρια) και 92 (Κουφάλια - Άθυρα- Ραχώνα).

Πρόκειται για τη σχετική απόφαση τροποποίησης του συγκοινωνιακού έργου που εκδόθηκε από τον ΟΣΕΘ, σε εναρμόνιση με τη σχετική σύμβαση εκχώρησης έργου που υπογράφηκε την περασμένη Πέμπτη μεταξύ των τριών συμβαλλόμενων μερών, του ΟΣΕΘ, του ΟΑΣΘ και της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε..

Το συνολικό έργο που αναλαμβάνει να πραγματοποιεί η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το Σάββατο 1 Ιουνίου και αφορά επιπρόσθετα τις γραμμές 86, 89, 90 και 91.

Τα δρομολόγια, οι στάσεις και οι αφετηρίες θα είναι τα ίδια. Στις γραμμές αυτές οι επιβάτες θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν με το εισιτήριο του ΟΑΣΘ, όπως μέχρι σήμερα. Εκτός από τα σημεία όπου αγοράζουν οι επιβάτες εισιτήρια δηλαδή περίπτερα, ψιλικατζίδικα, κλπ. θα μπορούν να τα αγοράζουν και μέσα στο λεωφορείο, από τον οδηγό του ΚΤΕΛ. Επίσης, θα ισχύουν κανονικά και οι μηνιαίες, τριμηνιαίες κ.λπ. κάρτες του ΟΑΣΘ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ