Πέμπτη 2 Απριλίου 2020
x

ΑΠΠΟΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΑΟ

Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε το σκέλος της έφεσης για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών με κεκλεισμένων των θυρών - Χωρίς κόσμο με ΑΕΛ και ΠΑΟ

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε ασκήσει ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με βάση την οποία οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον ΠΑΟΚ.

Τα δύο παιχνίδια στα οποία οι Πειραιώτες θα παίξουν δίχως την παρουσία των οπαδών τους στο Φάληρο είναι με την ΑΕΛ (18/12) και με τον Παναθηναϊκό (06/01) για το πρωτάθλημα της Super League 1. Στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε, επίσης, πρόστιμο 56.500 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. απόφαση 265/2019 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, κατά το κεφάλαιο που αφορά την υπό στοιχείο β πειθαρχική παράβαση (άναμμα πυρσών, καπνογόνων και κροτίδων καθ΄ υποτροπή άρθρου 15 παρ. 2 α), β), ε) του Πειθ.Κωδ. της ΕΠΟ) ως προς το ύψος της επιβληθείσας σε βάρος της εκκαλούσας χρηματικής ποινής. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ και καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ