Τρίτη 4 Αυγούστου 2020
x

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 160.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 5ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ

Ο 5χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, το Πάσχα του 2016, από τα ροτβάιλερ, σε εξοχική κατοικία της περιοχής. Η απόφαση του δικαστηρίου

Περισσότερες από 160.000 ευρώ επιδίκασε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης στη μητέρα του άτυχου 5χρονου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, το Πάσχα του 2016, από τα ροτβάιλερ, σε εξοχική κατοικία της περιοχής.

Όπως ανέφερε σήμερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο δικηγόρος της Ζήσης Βρίκος, στην ίδια απόφαση ορίζεται η υποχρέωση αποζημίωσης όχι μόνο στον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ, αλλά και στη σύζυγό του, ενώ, στην περίπτωση που δεν καταβάλλουν το συγκεκριμένο ποσό, τότε απειλούνται ακόμη και με φυλάκιση, εφόσον το ζητήσει η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr σημαντικό είναι το σκέλος της απόφασης που αναφέρει πως η μητέρα του 5χρονου δε φέρει καμία ευθύνη για το τραγικό αυτό περιστατικό, το οποίο συνέβη στη αυλή του σπιτιού των δυο ιδιοκτητών των ροτβάιλερ.

Η πλευρά των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ αναμένεται να καταθέσει έφεση επί της απόφασης, ενώ, σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συγκεντρώσει το ποσό των 160.000 ευρώ, όπως αναφέρει το τοπικό site.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ