Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
x

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΤΟ HYATT REGENCY THESSALONIKI

Το Hyatt Regency Thessaloniki άνοιξε και προσκαλεί τους επισκέπτες να βιώσουν με ασφάλεια και άνεση, μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής.

Έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του σε μια όαση πολυτέλειας, ευεξίας και ασφάλειας είναι το Hyatt Regency Thessaloniki που άνοιξε και πάλι τις πόρτες του από 1 Ιουλίου.

Το Hyatt Regency Thessaloniki εφαρμόζει τα πιο προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, όπως αυτά υπαγορεύονται από την Hyatt, τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές και τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες προσφέροντας ξανά απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας.

Στο πλαίσιο των ενεργειών αυτών, το Hyatt Regency Thessaloniki έχει πιστοποιηθεί με το πιστοποιητικό Health First από το Υπουργείο Τουρισμού, συνεργάζεται με την κλινική Άγιος Λουκάς της Θεσσαλονίκης, ως υγειονομικό συνεργάτη και εστιάζει σε κάθε ενέργεια που διασφαλίζει την προστασία της υγιεινής και της ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού του.

Επιπρόσθετα, η Hyatt έχει ανακοινώσει τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας που ονομάζεται, Global Care and Cleanliness Commitment. Στο πρωτόκολλο αυτό περιλαμβάνονται διεθνείς διαδικασίες καθαριότητας και εκπαίδευσης καθώς και η δημιουργία της θέσης του Προϊσταμένου Υγιεινής και Ευεξίας (Hygiene & Wellbeing Manager) για κάθε ξενοδοχείο.

Την ιδιαίτερη αυτή περίοδο, με δημιουργικότητα και φροντίδα και τηρώντας όλους τους κανόνες, το Hyatt Regency Thessaloniki, προσφέρει τη δυνατότητα χαλάρωσης και ευεξίας στο ευρύχωρο και φιλόξενο περιβάλλον του, τηρώντας ταυτόχρονα τους κανόνες κοινωνικής απόστασης που η εποχή μας επιβάλλει.

Παράλληλα, αποκαλύπτει την πιο αισιόδοξη εκδοχή του φετινού καλοκαιριού και προσκαλεί τους επισκέπτες να βιώσουν με ασφάλεια και άνεση, μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής.

Είτε για διαμονή στα ευρύχωρα δωμάτια, είτε για μπάνιο και ηλιοθεραπεία, στην πιο εντυπωσιακή πισίνα της Θεσσαλονίκης, αλλά και να για απολαύσει κανείς δροσερά cocktail και εξαίσιες γεύσεις, ενώ τα παιδιά θα παίζουν στην παιδική πισίνα και στους κήπους του ξενοδοχείου, το Hyatt Regency Thessaloniki είναι ο απόλυτος προορισμός!

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με τους κανόνες υγιεινής και μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του ιού, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki:

  • Παρέχονται απολυμαντικά χειρός για τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου σε ενδεδειγμένα από τις αρμόδιες αρχές, σημεία του ξενοδοχείου.
  • Γίνεται συχνός καθαρισμός και απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων καθώς και όλων των επιφανειών στις πόρτες, τα πόμολα και τους ανελκυστήρες.
  • Οι εργαζόμενοι κάνουν χρήση των ενδεδειγμένων Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π)A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ