Κυριακή 7 Ιουνίου 2020
x

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΑΛΛΑΤΙΝΙ

Ολοκληρώθηκε η απολύμανση στο σύνολο των κτηρίων που φιλοξενούν περιφερειακές υπηρεσίες σε όλη την Κεντρική Μακεδονία - Δείτε φωτογραφίες.

Ολοκληρώθηκε χτες ο νέος κύκλος απολύμανσης στα κτήρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στο σύνολό τους τα κτήρια που φιλοξενούν περιφερειακές υπηρεσίες έχουν απολυμανθεί, ενώ κλειστό παραμένει το κτήριο των Τεχνικών Υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη, επί της Στρωμνίτσης, όπου καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενη της Περιφέρειας.

Χτες συνεργεία απολύμανσης πραγματοποίησαν ψεκασμούς σε όλους τους χώρους της Βίλα Αλλατίνι, υπό την επίβλεψη του προϊσταμένου της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Μπάμπη Στεργιάδη, ο οποίος ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο από τη διαδικασία.Οι υπάλληλοι κλήθηκαν να μαζέψουν τα πράγματά τους από τα γραφεία για να γίνει η απολύμανση, ενώ εκτός από το κεντρικό κτήριο απολυμάνθηκαν οι κήποι της Περιφέρειας, το κτήριο του Περιφερειακού Συμβουλίου και το εκκλησάκι, στο οποίο έχουν απαγορευτεί οι εκδηλώσεις.

Απολύμανση είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες και στο νέο κτήριο υπηρεσιών της Περιφέρειας, στη δυτική Θεσσαλονίκη, αλλά και στα άλλα κτήρια της Θεσσαλονίκης όπου εδρεύουν περιφερειακές υπηρεσίες, όπως οι διευθύνσεις μεταφορών.Ανάλογες ενέργειες γίνονται και στους άλλους έξι νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου με ευθύνη του κάθε χωρικού αντιπεριφερειάρχη, γίνονται απολυμάνσεις στο σύνολο των κτηρίων που καταλαμβάνουν υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ο πρώτος κύκλος απολυμάνσεων έχει ολοκληρωθεί και είναι πιθανό να επαναληφθούν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ