Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΛΑΣΑΛ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ

Σε μια λαμπερή εκδήλωση γνωστοί επιχειρηματίες και προσωπικότητες της πόλης, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» διασκέδασαν και χόρεψαν.

Για άλλη μία χρονιά, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αποφοίτων και Φίλων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» ο αποκριάτικος χορός «Avec votre masque», ο οποίος συνδυάστηκε και με την κοπή της βασιλόπιτας.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος των Λασαλιανών Σχολείων κ. Σταυρούλα Κανελλοπούλου, ο Γεν. Διευθυντής κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, η Γεν. Υποδιευθύντρια κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, οι διευθυντές όλων των βαθμίδων, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», καθώς και εκπρόσωποι των γαλλικών σχολείων της πόλης μας.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση, που διέθετε κέφι, χαρά και φυσικά εντυπωσιακές αποκριάτικες μάσκες, γνωστοί επιχειρηματίες και προσωπικότητες της πόλης μας, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» διασκέδασαν, χόρεψαν, και είχαν, επίσης, την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μέλη του νέου Δ.Σ. του ΣΑΚ «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Συγκινητικό σημείο της βραδιάς, η κοπή της πίτας του ΣΑΚ, η οποία συνοδεύτηκε από τις ευχαριστίες του Προέδρου κ. Συμεωνίδη προς όλους όσοι στηρίζουν απόλυτα τον Σύλλογο Αποφοίτων, συμβάλλοντας στη δυναμική παρουσία και την εξέλιξή του.

Στο τέλος της βραδιάς, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους, καθώς ενημερώθηκαν για την πρώτη ημερίδα επιχειρηματικότητας “Synergie”, που διοργανώνεται από τον ΣΑΚ και θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου 2019. Όλοι, απόφοιτοι και φίλοι, είναι προσκεκλημένοι και τους περιμένουμε να συμμετάσχουν ενεργά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ