Παρασκευή 16 Απριλίου 2021
x

ΑΠΟ ΜΠΑΖΑ ΜΕΧΡΙ ΒΑΡΚΑ ΜΑΖΕΨΕ Ο Δ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΛΛΑΡΙΟ ΟΡΜΟ

Εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού σήμερα το πρωί από τα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Κελλάριου Όρμου.

Μπάζα, ογκώδη αντικείμενα, πεταμένα ρούχα, αλλά ακόμη και μία εγκαταλελειμμένη βάρκα γεμάτη με κάθε λογής απορρίμματα που την είχαν καταστήσει ρυπογόνο εστία συνέλεξαν οι άνθρωποι του δήμου Θεσσαλονίκης, που οργάνωσαν σήμερα το πρωί εκτεταμένη επιχείρηση για τον καθαρισμό της περιοχής του Κελλάριου Όρμου.

Η τόσο ευαίσθητη αυτή περιοχή της Θεσσαλονίκης, που δυστυχώς για ακόμη μία φορά είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, αποδόθηκε πλέον καθαρή, έπειτα από την ολοκλήρωση της επιχείρησης, για την οποία συνεργάστηκαν οι τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου, της κοινωνικής πολιτικής και της πολιτικής προστασίας.

Στο σημείο βρέθηκαν από νωρίς το πρωί οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης, Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης και Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος όπως επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής και η Γραμματέας του οργάνου Χριστίνα Αρχοντή.

Παράλληλα με τις παρεμβάσεις για τον καθαρισμό της περιοχής εξελίχθηκαν και έργα εξυγίανσης του πρασίνου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ