Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ DRONE ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΑΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Ένας 35χρονος άνδρας προειδοποιούσε τους αστυνομικούς να μην τον ενοχλήσουν την Κυριακή του Πάσχα όταν θα ψήνει και κατέληξε στο τμήμα.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 35χρονος άνδρας ώστε να δώσει εξηγήσεις για απειλή διάπραξης εγκλήματος κατά της αστυνομίας και της Εισαγγελίας Βόλου.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας προειδοποιούσε τις αρχές μέσα από τα social media να μην τον ενοχλήσουν την Κυριακή του Πάσχα καθώς υποστήριξε πως θα βρίσκεται με την οικογένεια και τα παιδιά του στο κτήμα του στη Νέα Δημητριάδα ψήνοντας ενώ προειδοποίησε ότι εάν του χαλάσουν τη διάθεση μπροστά στα παιδιά του, η Λαμπρή θα είναι και η τελευταία της ζωής τους.

Μάλιστα, προειδοποίησε ότι εάν πετάξει drone της αστυνομίας πάνω από την αυλή του θα καταρριφθεί.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «taxydromos.gr», η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε έφοδο στο σπίτι του κατάσχοντας δύο κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια οδηγώντας τον 35χρονο στην αστυνομία.

Μάλιστα εκλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του αλλά δεν… ενέμεινε στις απειλές του και άρχισε να δικαιολογείται. Ήταν τρελαμένος λόγω όλης αυτή της κατάστασης, φέρεται να ισχυρίστηκε. «Δεν τα εννοούσα», είπε. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλήματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

Αναλυτικά στην ανάρτηση ανέφερε...

«Ενημερώνω και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ 19/04/2020

ΤΗΝ 19Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΟΤΙ:

Θα ψήνω Πρόβειο Κεμπάπ και Κοκορέτσι στο κτήμα  μου στο Βόλο Μαγνησίας, στη ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ, με την Οικογένειά μου και τα παιδιά μου.

Κάνατε ότι περάσατε από μπροστά και απλά «περάσετε» καλώς.

Κάνατε ότι σταματήσατε να μου χαλάσετε τη διάθεση και την Ημέρα αυτή μπροστά στα παιδιά και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ Η ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥ 2020. Δεν φαντάζεστε το τι σας περιμένει…

Γι’ αυτό το λόγο ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ απευθύνομαι στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ και ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ DRONE της Αστυνομίας που θα πετάξει πάνω από την αυλή μου ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ και το ΕΝΝΟΩ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ