Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ: «ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΛΑ»

Σε πολλές πόλεις της Ιταλίας, αλλά και της Ισπανίας οπαδοί έχουν αναρτήσει πανό, ζητώντας να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα πίσω από κλειστές πόρτες

Αντίθετες στην επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, μετά το λουκέτο λόγω κορωνοϊού, είναι οι ενώσεις των οργανωμένων οπαδών στην Ευρώπη.

«Χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει μπάλα», αναφέρει δελτίο Τύπου με θέμα «Όχι στο ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς», που υπογράφουν περίπου 350 οργανωμένες ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Από τη μία πλευρά, όπως σημειώνει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, υπάρχει η βούληση πολλών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για επανεκκίνηση και από την άλλη, η σαφής θέση των οργανωμένων οπαδών στην Ευρώπη να μην ξεκινήσουν.

Σε πολλές πόλεις της Ιταλίας, αλλά και της Ισπανίας οπαδοί έχουν αναρτήσει πανό, ζητώντας να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα πίσω από κλειστές πόρτες.

Είναι χαρακτηριστικό το πανό οπαδών στο Μπέργκαμο, πόλη της Ιταλίας που επλήγη ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό: «Ο πόνος μας θέλετε να ξεχαστεί. Αλλά χωρίς τους ανθρώπους του, δεν έχει νόημα να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ