Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021
x

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΑ

Το οδικό δίκτυο της Πέλλας παραμένει ανοικτό σε όλους τους δρόμους. Η επικινδυνότητα όμως αυξάνεται, ιδίως κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες

Ιδιαίτερα προσεκτικοί χρειάζεται να είναι οι πολίτες κατά τις μετακινήσεις τους εντός των αστικών περιοχών της Πέλλας, καθώς και στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, μετά από τη χιονόπτωση και εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που παρατηρούνται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το οδικό δίκτυο της ΠΕ Πέλλας παραμένει ανοικτό σε όλους τους δρόμους. Η επικινδυνότητα όμως αυξάνεται, ιδίως κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες καθώς, επίσης, και στις ορεινές περιοχές και δρόμους με μεγαλύτερη κλίση και συνεχείς στροφές.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Παρά το γεγονός ότι οι αλατιέρες της αναδόχου εταιρείας ρίχνουν τις βραδινές ώρες αλάτι στο οδικό δίκτυο, ο ισχυρός παγετός, δημιουργεί ιδιαίτερες δυσκολίες στη ζωή μας και τις μετακινήσεις μας. Χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μείνουμε ασφαλείς. Η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων είναι σημαντική, καθώς ο παγετός δημιουργεί απρόβλεπτες συνθήκες επικινδυνότητας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ