Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΚΡΕΜΑΛΕΣ» ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Για «Πολακισμό που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου» κάνει λόγο το κυβερνών κόμμα.

Υψηλά παραμένει το πολιτικό θερμόμετρο μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με επίκεντρο τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.

Τι νέο επεισόδιο αφορά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Μυρσίνη Βουνάτσου που με ανάρτησή της ζητά κρεμάλες για όσους ευθύνες για τους νεκρούς του κορωνοϊού στη χώρα.

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η ΝΔ από την άλλη πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορωνοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες.

Το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή.

Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται ότι η κομματική ταυτότητα της κ. Βουνάτσου είχε αρθεί τον περασμένο Απρίλιο όταν σε ανάρτησή της έγραψε: «Όταν θα ισοφαρίσουμε τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους εξήντα επτά φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ