Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
x

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Πρόκειται για ένα τμήμα σκελετού, πιθανότατα ανθρώπινο, το οποίο περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί και το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στις αστυνομικές υπηρεσίες της Λακωνίας, όταν ένας πολίτης ειδοποίησε πως στην παραλία της περιοχής Γλυφάδα στον Δήμο Ευρώτα είχε ανακαλύψει διάσπαρτα ανθρώπινα οστά.

Αμέσως έφτασαν αστυνομικοί στο σημείο όπου υπέδειξε και βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα. Σύμφωνα με το protothema.gr, πρόκειται για ένα τμήμα σκελετού, πιθανότατα ανθρώπινο, το οποίο περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί και το μετέφεραν στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας για να χρονολογηθεί και να προσδιοριστούν το φύλο και η ηλικία.

Παράλληλα, θα γίνει εξέταση DNA σε μια προσπάθεια για την ταυτοποίηση, σύμφωνα με τον «Λακωνικό Τύπο». Πάντως, τα εναπομείναντα οστά δεν επαρκούν για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου κι έτσι είναι δύσκολο να αποδειχθεί αν πρόκειται για θύμα εγκληματικής ενέργειας ή κάποιο ναυαγό που έχασε τη ζωή του και τον ξέβρασε η θάλασσα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ