Πέμπτη 15 Απριλίου 2021
x

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΘ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

Η 81η ΔΕΘ είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας πενταετίας σε επίπεδο εκθετών και εκθεσιακού χώρου - Αύριο στις 20:00 τα εγκαίνια από τον πρωθυπουργό

Η επετειακή 81η ΔΕΘ, που συμπίπτει με τα 90 χρόνια από την ίδρυση του εκθεσιακού φορέα της χώρας, ανοίγει αύριο τις πύλες της και υποδέχεται μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της.

Η 81η ΔΕΘ είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας πενταετίας σε επίπεδο εκθετών και εκθεσιακού χώρου, ενώ την ίδια στιγμή οι επίσημες διεθνείς συμμετοχές προέρχονται από 18 χώρες.

Τιμώμενη χώρα είναι η Ρωσία, η οποία είναι παρούσα στην έκθεση με πολλές επιχειρήσεις και ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκινά από αύριο σε ανώτατο επίπεδο το Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, που θα διερευνήσει τις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών.

Με 13 θεματικά αφιερώματα και ένα πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που καλύπτει κάθε επιθυμία και ηλικία, η 81η ΔΕΘ έχει θέσει ως προτεραιότητες την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την εξωστρέφεια, αλλά και τη διασκέδαση.

Την έκθεση θα επισκεφτεί αύριο o πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα την εγκαινιάσει στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου θα πραγματοποιήσει και την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.

Επίσημη Τράπεζα είναι η Εθνική Τράπεζα και Επίσημος Πάροχος Ενέργειας η ΔΕΗ.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ