Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ COACHES ΤΟΥ ΟΚ!ΤHESS

Οι coaches του OK!Thess θα είναι στη διάθεση του κοινού για τρεις ημέρες για συμβουλές στην ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών.

Στη διάθεση του κοινού προκειμένου να συζητήσουν την ανάπτυξη της καινοτόμου επιχειρηματικής ιδέας θα είναι στις 8, 9 και 10 Ιανουαρίου οι coaches του ΟΚ!Thess. Οι συναντήσεις αποσκοπούν στην καλύτερη προετοιμασία των ομάδων πριν από την υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα επιτάχυνσης του ΟΚ!Τhess.

Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν μια προσωπική συνάντηση με έναν από τους coaches μπορούν να κλείσουν ραντεβού μέσω email στο mail@okthess.gr.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον 10ο κύκλο επιτάχυνσης ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.  

Τι είναι το πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess;

Το τρίμηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess υποστηρίζει ομάδες ανθρώπων με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες οι οποίες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο διερεύνησης ή ανάπτυξης. Βοηθά τους συμμετέχοντες να ωριμάσουν την ιδέα τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και να ανακαλύψουν ένα βιώσιμο και επεκτάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο που θα τους επιτρέψει να αναπτυχθούν, ως νεοφυείς επιχειρήσεις, σε μεγάλες αγορές.

Στους εννέα προηγούμενους κύκλους του προγράμματος υποβλήθηκαν περισσότερες από 300 αιτήσεις συμμετοχής, από τις οποίες επελέγησαν 79 ομάδες πολλές εκ των οποίων έχουν διακριθεί σε σημαντικούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχουν ήδη δημιουργηθεί 26 νέες επιχειρήσεις. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.450 ώρες εργαστηρίων προσφέροντας συμβουλευτική και ουσιαστική υποστήριξη με στόχο οι ιδέες των συμμετεχόντων να αναπτυχθούν επιχειρηματικά.

Κάθε πότε πραγματοποιείται το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess τρέχει σε κύκλους διάρκειας περίπου 4 μηνών και δέχεται νέους συμμετέχοντες τρεις φορές τον χρόνο: Ιανουάριο, Μάϊο και Οκτώβριο. Ο επόμενος κύκλος του προγράμματος επιτάχυνσης είναι ο 10ος και πρόκειται να ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου 2020 με καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις 12 Ιανουαρίου 2020.

INFO

Δήλωσε Συμμετοχή:https://okthess.gr/el/apply/

Ενημέρωση για το OK!Thess:https://okthess.gr/el/

ΡαντεβούγιαOfficeHours:mail@okthess.gr

Δείτε εδώ το video από το Bootcamp του 9ου Κύκλου Επιτάχυνσης
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ