Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
x

ΑΝΔΡΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΑΣΚΑ

Αμέσως μετά το συμβάν ο άνδρας χωρίς μάσκα βγήκε από το βαγόνι και απομακρύνθηκε, με το νεαρό να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο τρένο του ΗΣΑΠ, με δύο άνδρες να πιάνονται κυριολεκτικά στα χέρια για τη χρήση μάσκας.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η αυτόπτης μάρτυρας Αμαρυσία Σιγάλα - Παρασκευοπούλου, ένας άνδρας που δεν φορούσε μάσκα χτύπησε νεαρό συνεπιβάτη του, όταν εκείνος του ζήτησε να απομακρυνθεί από κοντά του ή να φορέσει μάσκα.

Σύμφωνα με την κ. Σιγάλα – Παρασκευοπούλου το συμβάν σημειώθηκε στον Ηλεκτρικό, με κατεύθυνση από Αττική προς Κηφισιά, περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε, ένας άνδρας περίπου 45-50 ετών μπήκε στο βαγόνι χωρίς μάσκα και έκατσε δίπλα σε έναν νεαρό, ο οποίος καθόταν κοντά στην πόρτα.

«Κάποια στιγμή άρχισε να βήχει χωρίς να καλύπτει το στόμα του, με τον νεαρό να του ζητά ευγενικά ή να απομακρυνθεί ή να φορέσει τη μάσκα του» ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Η αντίδραση του άνδρα ήταν να τον φτύσει στο πρόσωπο και στη συνέχεια να τον χτυπά στην πόρτα του τρένου».

Όπως είπε, αμέσως μετά το συμβάν ο άνδρας χωρίς μάσκα βγήκε από το βαγόνι και απομακρύνθηκε, με το νεαρό να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ