Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΑΧΙΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Η σύσκεψη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα η σύσκεψη την οποία είχε συγκαλέσει ο Νίκος Ταχιάος με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Η συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, αναβλήθηκε καθώς ορισμένοι σύμβουλοι δεν μπορούσαν να παραβρεθούν. Έτσι αποφασίστηκε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες και μετά τη σημερινή ορκωμοσία.

Η σύσκεψη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ταχιάος Υπεύθυνα" είχε καλέσει σε συνάντηση τους δέκα δημοτικούς του συμβούλους, μετά τα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν ορισμένους από αυτούς να αξιοποιούνται στο νέο σχήμα διοίκησης από τον νέο δημάρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα χωρίς να έχει προηγηθεί συλλογική συζήτηση και προγραμματική συμφωνία.

Μάλιστα ο κ. Ταχιάος σε μήνυμά του προς τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης είχε κάνει λόγο για αποστασία.

Από την πλευρά τους πάντως δημοτικοί σύμβουλοι έχουν εκφράσει τις διαφωνίες τους με τις ενέργειες του κ. Ταχιάου το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τις συνεργασίες για την επόμενη μέρα στον δήμο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ