Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
x

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ «ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ» ΛΟΓΩ ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ

FIFA, UEFA και υφυπουργός Αθλητισμού «καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες» στο ποδόσφαιρο

Αναβλήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της «Επιτροπής Καθοδήγησης» (Steering Committee) που έχει συσταθεί για την καταπολέμηση της βίας, την ασφάλεια των γηπέδων και την ακεραιότητα των διοργανώσεων, μετά τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, αλλά και «τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς», όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, σε κοινή ανακοίνωσή τους ο υφυπουργός Αθλητισμού οι FIFA/UEFA:

«Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ