Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις, το «Χριστούγεννα στο Φως» στους Αμπελόκηπους και το «Santa Walk», σύμφωνα με τον δήμο.

Αναβάλλεται για την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, λόγω καιρού, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στους Αμπελόκηπου που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις, το "Χριστούγεννα στο Φως" στους Αμπελόκηπους και το "Santa Walk" στη Μενεμένη.

Από τις 6 το απόγευμα μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα,  θα βρίσκονται στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία Επταλόφου, για να βάλουν τον κόσμο μέσα στο γιορτινό κλίμα, ενώ εμψυχωτές θα διασκεδάζουν τα μικρά παιδιά.

Στις 8.30, έρχεται το αναμμα του δέντρου, ενώ στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Onirmara.

Παράλληλα, από τις 7 το απόγευμα μια μεγάλη πορεία αγάπης θα ξεκινήσει από την Πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης που θα καταλήξει στους Αμπελόκηπους, στην οδό Παπαφλέσσα, μέσω της οδού Μ.Αλεξάνδρου, που θα παραμείνει κλειστή.

Στο τέλος της διαδρομής μία όμορφη συναυλία θα περιμένει τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, το γνωστό ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ