Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ 14 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το λεωφορείο του ΚΤΕΛ εξετράπη της πορείας του, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα - Αθήνα.

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Δράμας ανετράπη στο 18ο χλμ της Ε.Ο. Δράμας - Αμφίπολης στο ύψος του χωριού Συμβολή, στις Σέρρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άτομα.

Το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του λίγο πριν τις 6 το πρωί, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Δράμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, εξετράπη δεξιά της πορείας του και ανετράπη μέσα σε χωράφι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η αστυνομία και η πυροσβεστική. Τα άτομα, ωστόσο, οι 13 επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου, είχαν βγει από το όχημα, πριν την άφιξη της πυροσβεστικής. Το λεωφορείο δεν είχε άλλους επιβάτες, εκτός από τα 13 άτομα.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα άτομα στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Δράμας ο οδηγός έχει χτυπήσει στο κεφάλι, όχι όμως σοβαρά, και άλλες δύο γυναίκες είναι με κάταγμα στα χέρια.

Από τις αστυνομικές αρχές ερευνώνται τα αίτια κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Η κατάσταση των τραυματιών

Σύμφωνα με όσα είπε στον Πρωινό Τύπο Δράμας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Δράμας Νίκος Λιάτσης διαμετακομίστηκαν 12 επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος πέρασε από αξονικό τομογράφο.

Οι 6 από τους επιβάτες έχουν εισαχθεί στην Χειρουργική Κλινική, ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς βρίσκονται σε διαδικασίες επανελέγχου.  Ανάμεσα στα περιστατικά, πέρα από τις εξωτερικές κακώσεις, υπάρχουν και περιπτώσεις με διάφορα κατάγματα και ελαφριά τραύματα.

Μία από τις επιβάτιδες του λεωφορείου, αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος με ιδιωτικό αυτοκίνητο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ