Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
x

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΦΕΤΟΣ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, ευχαριστώντας παράλληλα όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προστασίας της χώρας και της υγείας, έστειλε ο βουλευτής.

«Με αισθήματα ευγνωμοσύνης απέναντι σε αυτούς που δίνουν καθημερινό αγώνα για την ακεραιότητα της Πατρίδας μας, για την προστασία της υγείας μας, για την λειτουργία του κράτους μας, την σκέψη στον απανταχού Ελληνισμό και με πίστη στις δυνάμεις του Έθνους μας, στέλνω μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας», αναφέρει σε μήνυμά του ο Σάββας Αναστασιάδης, Βουλευτής ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού 

Το μήνυμα του Σάββα Αναστασιάδη για την 25η Μαρτίου

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ζούμε μέσα σε ένα σύνθετο και ευμετάβλητο περιβάλλον, χωρίς τις σταθερές και τα αυτονόητα του παρελθόντος. Ο Ελληνισμός και ο κόσμος όλος ,βιώνουμε την πρωτόγνωρη δοκιμασία του κορωνοϊού

Για πρώτη φορά στην Ιστορία της Πατρίδος μας ο φετινός εορτασμός της 25ης Μαρτίου δεν θα είναι δημόσιος και λαμπρός. Αυτός ο ιδιαίτερος εορτασμός πρέπει να μας φέρει ψυχικά, πιο κοντά σε εκείνους που αγωνίσθηκαν για τα ιδανικά της Πίστης και της Ελευθερίας. Πιο κοντά στο αναπόσπαστο και πολύτιμο κομμάτι του Έθνους μας, τον Οικουμενικό Ελληνισμό, που προσέφερε τα μέγιστα στον απελευθερωτικό αγώνα. Φέτος η επέτειος ενισχύει ακόμη περισσότερο την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Γινόμαστε πιο δυνατοί, πιο ανθεκτικοί, πιο αποφασιστικοί.

Αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις προκλήσεις της γείτονος.
Μέσα από τα σπίτια μας χωρίς πανικό, απόγνωση και απελπισία, ανασυντάσσουμε τις εσωτερικές μας δυνάμεις, αντέχουμε και ξεπερνάμε τις δυσκολίες.

Με αισθήματα ευγνωμοσύνης απέναντι σε αυτούς που δίνουν καθημερινό αγώνα για την ακεραιότητα της Πατρίδας μας, για την προστασία της υγείας μας, για την λειτουργία του κράτους μας, την σκέψη στον απανταχού Ελληνισμό και με πίστη στις δυνάμεις του Έθνους μας, στέλνω μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Θα βγούμε νικητές και από αυτή την διπλή πρόκληση.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ