Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

ΞΑΝΘΗ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΚΙΛΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΣΤΡΑΚΑ- ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ(ΦΩΤΟ)

Ο 52χρονος κατελήφθη να έχει φορτώσει και να μεταφέρει με Ε.Ι.Χ όχημα, χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη άδεια οδήγησης, πενήντα τέσσερις (54) σάκους.

Οκτακόσια είκοσι κιλά (820 kg) όστρακα, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, υπολειπομένων διαστάσεων, εντοπίστηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ συνελήφθη ένας 52χρονος, για κατοχή και μεταφορά με σκοπό την πώληση – εμπορία της ανωτέρω ποσότητας οστράκων.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στη χερσαία ζώνη λιμένα Λάγος, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και κλιμακίου του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, ο 52χρονος κατελήφθη να έχει φορτώσει και να μεταφέρει με Ε.Ι.Χ όχημα, χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη άδεια οδήγησης, πενήντα τέσσερις (54) σάκους όστρακα, του είδους αχιβάδα, υπολειπομένων διαστάσεων και ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση, συνολικού βάρους οκτακοσίων είκοσι κιλών (820 kg).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και η εν λόγω ποσότητα οστράκων, η οποία πρόκειται να καταστραφεί.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ