Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
x

ALEXANDROU CHORA: ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ PROJECT 65 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΟΦΡΥΝΙΟ

Το Μάιο του 2023 θα ανοίξει τις πύλες του το πολυτελές ξενοδοχείο Alexandrou Chora Resort – Τι περιλαμβάνει η μεγάλη επένδυση.

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές για την υλοποίηση της μεγάλης, πολυσυλλεκτικής επένδυσης Alexandrou Chora, του Kourtidis Group στην παραλία Οφρυνίου, στην Καβάλα. Το ύψος της επένδυσης αναμένεται να κυμανθεί στα 60 έως 65 εκατ. ευρώ.

Mεταξύ των ατού της περιοχής συγκαταλέγονται τα 17 χλμ ακτογραμμής που διαθέτει, το μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει λόγω της εγγύτητας της σε Αμφίπολη και Φιλίππους, αλλά και τα οινοποιεία και οι οινοτουριστικές διαδρομές, το ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον και το γεγονός ότι η διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη διαρκεί 47 λεπτά της ώρας.

Διαβάστε: Η επένδυση που θα κάνει την παραλία Οφρυνίου... γαλλική ριβιέρα

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για την παρουσίαση του έργου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 36ης Phlixenia, εντός του επόμενου διμήνου η έκδοση της οικοδομικής άδειας για την υλοποίηση μέρους του πολυσυλλεκτικού τουριστικού project, του πολυτελούς ξενοδοχείου, Alexandrou Chora Resort αναμένεται να είναι στα χέρια της κατασκευάστριας εταιρείας Oikos, μέλους του ομίλου Kourtidis. Στόχος είναι το ξενοδοχείο να λειτουργήσει το Μάϊο του 2023.