Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ο ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ 54ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Ο θάνατος της 54χρονης γυναίκας από τον υιό της οφείλεται σε κακώσεις κεφαλής και αυχένα - Μακάβριο το σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί

Παρά τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για χρήση μαχαιριού στη δολοφονία της 54χρονης γυναίκας από τον 35χρονο γιο της στο Αγρίνιο, η ιατροδικαστική έκθεση έριξε φως στον τρόπο με τον οποίο το ίδιο της το παιδί της αφαίρεσε τη ζωή.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με το karvasaras.gr, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε κακώσεις κεφαλής και αυχένα, ενώ στη σορό της δεν εντοπίστηκε κανένα τραύμα από το μαχαίρι που περισυνελέγη γεμάτο αίματα από τη σκηνή του εγκλήματος για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος της.

Όπως προέκυψε, η γυναίκα βρήκε βίαιο θάνατο από τα χέρια του γιου της ο οποίος την χτυπούσε με οργή στο πάτωμα και τους τοίχους του σπιτιού στο οποίο διέμενε η 54χρονη με την 81χρονη γιαγιά του, μέχρι που η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, σε έναν χώρο που όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ήταν γεμάτος αίματα.

Η μανία της επίθεσης του 35χρονου και το γεγονός ότι χτυπούσε τη μητέρα του σε κάθε πιθανό σημείο του δωματίου, εξηγεί το γεγονός ότι τμήματα του τριχωτού της κεφαλής της γυναίκας βρέθηκαν σε διάφορα σημεία, δημιουργώντας το μακάβριο σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί.

Στην ιατροδικαστική έκθεση πάντως είναι ξεκάθαρο ότι για το έγκλημα που συγκλόνισε χθες ολόκληρη τη χώρα, δεν χρησιμοποιήθηκε μαχαίρι, παρά μόνο τα χέρια του 35χρονου μητροκτόνου.

Πηγή φωτογραφίας: karvasaras.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ