Τρίτη 11 Μαΐου 2021
x

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ 10ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ-Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη που αγνοείται από χθες το μεσημέρι όταν εξαφανίστηκε στην Τούμπα - Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εντοπιστεί η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη, η τύχη της οποίας αγνοείται από χθες στις 13.30, στην περιοχή της Τούμπας.

Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν όταν γυρνούσε σπίτι από το σχολείο της, το 101ο δημοτικό σχολείο στην Κάτω Τούμπα και από τότε έχει ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης, που συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Στις αναζητήσεις για τον εντοπισμό του κοριτσιού συνδράμουν και εθελοντές.

Η μητέρα της 10χρονης δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 ότι ο συμμαθητής της με τον οποίο επέστρεφε σπίτι από το σχολείο, είπε πως την Μαρκέλλα την προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία τη φώναξε με το όνομά της.

Συγκεκριμένα, η μικρή πήρε άλλον δρόμο για επιστροφή στο σπίτι από αυτόν που ακολουθούσε συνήθως μαζί με τον συμμαθητή της. Όπως ανέφερε η μητέρα της, ο συμμαθητής της την χαιρέτισε φωνάζοντας το όνομά της και στη συνέχεια η άγνωστη γυναίκα την φώναξε με το όνομά της και το κορίτσι την ακολούθησε για να χαθούν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ