Κυριακή 18 Απριλίου 2021
x

AEK: ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τρέχουν ήδη όλα τα ζητήματα που αφορούν στις εργασίες των εσωτερικών χώρων στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ πως το θέμα της μετακόμισης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έχει μπει στην τελική ευθεία και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά.

Σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ FM», οι υπογραφές για τη σύμβαση της παραχώρησης του γηπέδου στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναμένεται να πέσουν την επόμενη εβδομάδα και ως εκ τούτου η εγκατάσταση θα περάσει -από την πολιτεία- στη δικαιοδοσία της «Ένωσης».

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» τρέχουν ήδη όλα τα ζητήματα που αφορούν τις εργασίες των εσωτερικών χώρων, ενώ έχουν γίνει οι παραγγελίες για το παρκέ, τις μπασκέτες, αλλά και τους φωτεινούς πίνακες.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς, παρά την κρίση του κορωνοϊού, προκειμένου να λυθούν όλα τα γραφειοκρατικά θέματα και δικαιώθηκε για την επιμονή του, αφού όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της σπίτι με την έναρξη της περιόδου 2020-21.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ