Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
x

ΑΕΚ: ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ, ΙΝΣΟΥΑ, ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στην Ένωση τις τελευταίες ημέρες έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό οχτώ ποδοσφαιριστές και ισάριθμα στελέχη των κιτρινόμαυρων.

Μεγαλώνει πλέον ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων Covid-19 στην ΑΕΚ, καθώς θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Εμάνουελ Ινσούα, όπως και επιπλέον τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πλέον στην Ένωση τις τελευταίες ημέρες έχουν βρεθεί θετικοί οχτώ ποδοσφαιριστές (εκτός των τριών σημερινών και οι Μπακάκης, Μάνταλος, Σβάρνας, Σάκχοφ, Χνιντ) και ισάριθμα στελέχη των κιτρινόμαυρων.
 
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

«Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον τρίτο κατά σειρά έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία, υπήρξαν έξι νέα κρούσματα. Θετικοί στον ιό Covid-19 βρέθηκαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Εμάνουελ Ινσούα. Επίσης θετικά στον ιό ανιχνεύτηκαν και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
 
Οι τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί κατά την προβλεπόμενη διαδικασία και θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και νέος έλεγχος.
 
Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ