Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
x

ΑΕΚ: ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ καταδίκασε τη νέα επίθεση που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, στην οικεία του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου.

Την ανάγκη προστασίας του ελληνικού πρωταθλήματος υπογραμμίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζοντας τη νέα επίθεση που έλαβε χώρα στην οικεία του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «Ένωση»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ πέραν της αυτονόητης καταδίκης της επίθεσης, δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, στο σπίτι του διαιτητή Αγγελου Ευαγγέλου, καλεί άπαντες να αντιληφθούν με σύνεση και ψυχραιμία τη σοβαρότητα των στιγμών.

Αποτελεί χρέος των κρατικών μηχανισμών να διερευνήσουν μέχρι τέλους όλες αυτές τις μαφιόζικες επιθέσεις, αλλά και υποχρέωση όλων μας να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ενεργήσουμε αποφασιστικά και με γνώμονα το συνολικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να το προστατεύσουμε και να αποτελέσουμε την ασπίδα απέναντι σε όσους επιχειρούν να το μετατρέψουν σε αρένα εξυπηρέτησης των συλλογικών συμφερόντων ή και σε όσους φτάνουν ακόμα και να απεργάζονται σχέδια πλήρους αποσταθεροποίησης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ